Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poznámka

26. 5. 2011

Poznámka

 

Asi každý už dnes zná dvanáct astrologických znamení. Méně vsak může být v povědomí vládnoucí planeta daného znamení, příslušný element (oheň, voda, země, vzduch) a vládce dekanu. Děkan je desetistupňový výsek z 360° kruhu zodiaku. Každé znamení je tvořeno třiceti stupni, tedy třemi děkany, které podléhají vládcům přináležejícím stejnému elementu.

Co říci na závěr, je opravdu složité. Zhodnotit charakter jedince není rozhodně věc jednoduchá a sloučit všechny prvky data narození a dojít k závěrečnému vyhodnocení je spíše otázkou zpracování osobního horoskopu Či numeroskopu daného člověka. Každá bytost je jedinečná a nelze sepsat detailní a univerzální výklad platný pro všechny.

Ve stručnosti jsem zde chtěla nastínit charakter jedinců, kteří se narodili v daném dni a následně v daném roce. Nejjednodušší metodou v tomto případě je tyto dva prvky sloučit. Vyhledáte-H si tedy příslušný den a rok narození a dané charakteristiky vzájemně ladí, půjde spíše o člověka vyrovnaného a uplatňujícího pozitivní stránku své osobnosti. Pokud jsou výklady odlišné, ne-li přímo protichůdné, vznikají v tomto člověku vnitřní tlaky a s velkou pravděpodobností bude mít větší tendenci uplatňovat negativní stránku své povahy až do doby, než dokáže svou rozporuplnost sladit.

V úvahu je také třeba brát skutečnost, že každý jedinec prochází v životě jistým vývojem. I když v nějaké fázi svého života projevuje více svou negativní stránku povahy, může se poučit, zapracovat na sobě a usilovat o to své lepší Já.

Zhodnotíte-li, že jste se právě seznámili s poněkud rozporuplným přítelem Či přítelkyní, neházejte flintu do žita, neboť svou negativní fázi může mít dávno za sebou. Na druhou stranu - život přeje připraveným. Pokud tedy víte o možných slabostech partnera, můžete hned v úvodu odložit růžové brýle a zjistit, zda ona uvedená negativa vyplouvají na povrch.

Přeji vám, aby vám tato kniha pomohla alespoň částečně odhalit stinnou stránku vaší povahy a našli jste v sobě dosti sil, abyste si ji uvědomili, neboť je to první krok k tomu, že se jí dokážete zbavit. Nalezněte také své klady a snažte se je ukázat světu. Stejně tak hledejte záporné vlastnosti lidí, kteří vám vstupují do života, a vyvarujte se možných zklamání. Hledejte však i klady a skryté poklady v těch, nad kterými jste už dávno zlomili svou hůl.

 

 

Případné dotazy a připomínky můžete zasílat na mou e-mailovou adresu JitkaKadlecova@seznam.cz. Další kontakt naleznete na internetových stránkách www.jitkakadlecova.com.