Jdi na obsah Jdi na menu
 


MŮJ FANTASTICKÝ ROK 2012

 

 

Je tu konec roku a s ním jako každoročně trošku ohlédnutí zpět. Jako obvykle inventura. Letos není jen na těle a na duchu, ale spíš ruku v ruce s osudem. Jak všichni strašili s koncem světa, myslím, že to bylo více než krásné zakončení magickým datem.

 

Vlastně začátek roku zvěstoval nějaké změny - když jsem se díval do osudu, ale nečekal jsem, že to bude tak hluboké a na takové úrovni. Každý měsíc se střídal jako nádech a výdech, jen konec roku byl spíše nádech a setrvání ve vzduchu. Vzduch symbolizuje myšlenky, jejich zrod a možná i splněná přání.

 

Potkal jsem spoustu zajímavých lidí, kteří mi pomohli se na svět podívat jinýma očima. Umí něco úžasného, živí se tím, nebo jen tak září na téhle planetě a obohacují ostatní. Potkal jsem osoby, se kterými se rozvinul velmi hluboký vztah, s jinými, které jsem znal, se také vztah prohloubil, nebo se jen ukázalo, že hlouběji to prostě nejde a nejde to ani tlačit. Prostě někdy je rybník mělký a proto je lépe vidět na dno. Někteří se duší dotkli mého srdce natolik, že jen vzpomínka na ně je povznášející. Děkuji vám, přátelé!

 

Pak se ale také stalo to, že někteří lidi se otevřeli duší tak, jak byli zrozeni. Odhalili to, co je jejich smyslem života, co se tu učí a zároveň čím povznášejí toto období. Jejich energie spustila osudové změny, otevřela nové dveře, či ke starým pomohla odhalit klíč. Vznikly nové spolupráce, zjistil jsem, jak moc je důležité kráčet ruku v ruce. Když upadne někdo z blízkých, je jednodušší jej zvednout.

 

Avšak hodně moc důležité bylo zjištění, že člověk má neomezené možnosti. Ano, často padají překážky těsně před nohy, ale když si člověk uvědomí, že může létat, překážky zase padají dolů, nebo je lze přeskočit. Osud držíme v rukou sami. Naše ruce však třímají v Energii, která přesahuje Veškeré. Ale když se člověk na to naladí, může udělat zázraky.

 

Letos jsem se rozhodl k podstatným změnám. Jednou ráno jsem se probudil a řekl si, že to musí jít jinak. Že najdu novou cestu, nebo že vlastně žádnou nepotřebuji. Že najdu nový cíl, nebo vlastně že cíl nechci – aspoň pak nezabloudím. A tak jsem se natrvalo usadil v jednom renesančním městě, v práci začal jinak pracovat se svou energií, splnil si sen s místem, kde můžu realizovat sám sebe, změnil si jméno…prostě fantastický rok 2012!

 

Všem, kteří jste mi nějak vkročili do života, pomohli mi, protože jste chtěli, nebo naopak řekli rázné NE a já jsem šel jinam, všem, se kterými jsem se setkal a setkání nebylo náhodné, ale třeba i jen prohození pár slov pak rezonovalo několik měsíců, nebo těm, se kterými jsem splynul beze slov…moc Vám děkuji, poslové světla, světelné bytosti či duše, které jen JSTE TÍM, ČÍM JSTE…