Jdi na obsah Jdi na menu
 


Partner duše

 

Partner duše

 

Takže jdeme na to. Budeme vycházet z toho, že všichni jsme kdysi byli stvořeni z jedné energie, která byla v jednotě. Tato energie se rozhodla prožít veškeré možnosti existence. Pro názornost si přestavte, že tato energie se nejprve rozdělila třeba na sto částí. A každá z nich si prožila nejprve všechny možné varianty oddělení od jednoty. Pak se každá z té stovky částí rozdělila opět na další stovku částí. A každá z nich opět prožila spousty dalších možností a variant... A i tato setina setiny původního celku se opět dále dělila....můžeme si takovéto dělení přestavit nekonečně. Ovšem pokud cílem této existence je, aby se opět vše vrátilo zpátky do jednoty, tedy abychom se opět stali jedním, nastane určitý bod, patrně za půlkou našich zkušeností a poznání, kdy nastává čas opětného spojování jednotlivých částí celku... Nacházejí se opět ty části, které prožili přibližně totéž, jsou přibližně na stejné duchovní úrovni a je třeba, aby mezi sebou nalezli i v té oddělené variantě dokonalou harmonii. Aby se ideálně sladili. Pak teprve bude možné, aby v další inkarnaci už přišli na svět jako jedna společná bytost. Takovým částem se říká partner duše. To byl obecný popis. Ale pokusím se to konkretizovat na příkladu:

Kdysi dávno jsme byli všichni vy, kteří jste teď na chatu i všichni ostatní lidé, které znáte, jedním.Všichni jsme byli tou nejvyšší inteligencí, která byla v jednotě. Pak došlo k dělení, aby bylo možné prožít veškeré možné zkušenosti existence. Aby ta nejvyšší energie sama sebe dokonale poznala. Takže jsme byli rozděleni na skupiny, tedy části energií, které se vnímají jako jedna bytost, protože potřebují prožít podobné zkušenosti. Vždy po prožité zkušenosti, jsme byli děleni ještě dále, na další části, až do stavu, který třeba vnímáte teď. Vnímáte se jako jedinou duši, jedinou bytost. Ovšem třeba někdy v minulosti, jsme byli součástí bytosti, která obsahovala energii všech nás, co se teď scházíme na fóru. Byli jsme jedna bytost.

Prožili jsme takto několik inkarnací, až nadešel okamžik, kdy bylo třeba některé zkušenosti pochopit do větších detailů, více podrobně, více individuálně. A tak jsem se opět dělili...až do fáze, kde jsme teď. Každý sám za sebe. No a protože nastala doba změny, na své cestě opět k návratu do jednoty, jsme povětšinou již za polovinou, přišel čas postupně jednotlivé části opět spojovat. A tak se děje, že potkáváme partnery duše. Partner duše je tedy bytost, se kterou jsme někdy v minulosti byli jednou bytostí. Prožili jsme jistou část cesty společně. A nyní je načase se opět najít a dokonale sladit tak, abychom se třeba už v příštím životě mohli inkarnovat jako jediná bytost. Možná, že i nyní, i když se vnímáte jako jedna duše, jste vlastně už sjednocením více duchovních bytostí z minula, na které jste byli kdysi rozděleni. Kdo ví... Partnerů duše tedy může být i více. Ne jenom jeden. A nemusí to být člověk opačného pohlaví, než jste vy. I když často tomu tak bývá. Ovšem jakmile ho potkáte, velmi brzy poznáte, že to je on. Prostě to cítíte. Pokud vás tohle téma zajímá, doporučuji knihu Paola Coelho: „Brida“. Partneři duše se navzájem vždy najdou. Přitahují se. Nemusíte mít strach, že se minete. Také jsem se setkala s tím, že Vás k němu dovedou obvykle neuvěřitelné okolnosti a „náhody“, nebo vaše nutkání.

Často se Vám může už dopředu zjevovat ve snech, nebo Vás k němu neomylně přivede vaše vyšší Já. To vše se odehraje samo, jakmile jste oba připraveni. Lidé si často myslí, že partnera duše poznáme podle toho, že si budeme dokonale rozumět ve všem a konečně v něm najdeme toho pravého, nebo pravou. Setkání a případné soužití s partnerem duše, ale nemusí být žádná procházka růžovou zahradou. Uvědomte si, že jste se sešli proto, že je třeba se navzájem sladit a sehrát po dlouhé době, kdy jste byli v inkarnacích každý zvlášť a prožívali každý jiné zkušenosti a odděleně. Takže se může stát, že taková bytost bude některé věci vnímat i jinak než vy. Některé lekce pochopila po svém a jinak, než to cítíte vy. Ale najednou se přitáhnete a vnímáte tu neskutečnou přitažlivost jako nějakou obrovskou sílu, která Vás k této bytosti táhne. Můžete dokonce po čase zjistit, že některé věci má tak jinak nastavené, že s ní prostě nedokážete žít. Ale pokud se od ní chcete odpoutat, zjistíte jak moc to je těžké. Že nějaká síla vás stále nutí toho člověka nespustit z dohledu...vědět alespoň, jak žije a co dělá.

Pozor, prosím, nepleťte i tuhle vnitřní duchovní přitažlivost s normální závislostí na partnerovi. Tohle je něco jiného. Vnímá se to jako pocit, že i kdybych toho člověka už nikdy neviděla, je mezi námi nějaké pouto na vyšší úrovni, které je prostě nezrušitelné, ať by se stalo cokoli. A tak to vnímají oba dva. Často se také partneři duše nesetkávají ani v oddělených inkarnacích poprvé. Můžete zjistit, že o tu vzájemnou harmonii se už pokoušíte po několikáté. Ale samozřejmě můžete i objevit společné vzpomínky z doby, kdy jste byli jedním. Ale vždy je takové setkání o vzájemném posunutí se, hledání harmonie, předávání si navzájem získaných poznatků. Uvědomte si, že taková bytost je přibližně na stejné duchovní úrovni jako vy. Jen prostě některé zkušenosti ji přivedly k tomu, že některé pro vás pochopitelné věci, nechápe a naopak vy nerozumíte něčemu, co vnímá ona jinak. Setkání s partnerem duše je vždy obrovská škola pro oba dva.