Jdi na obsah Jdi na menu
 


Feng shui - vše

28. 7. 2016

FENG SHUI, jehož původ se datuje do doby před 6000 lety ve staré Číně, se v posledních letech stále více uplatňuje i u nás na západě. Pod různými názvy jako Feng šuej, Harmonizace prostředí, Zdravé bydlení atd., se stále častěji objevuje na pultech knihkupectví, v novinách a časopisech, v nabídce služeb renomovaných architektů a poradců Feng shui, v inzerci realit, v podobě školení a seminářů, atd. Důvodem je stále se zvyšující zájem a poptávka po zdravějším životním stylu, po návratu k přírodě, ke kořenům a k původním hodnotám.

V době, kdy se Feng shui zrodilo, byli lidé úzce spjati s přírodou a žili v souladu s jejími zákonitostmi. Nerozlišovali mezi tímto a oním světem, mezi hmotným a nehmotným. Vše existující pro ně byl jeden SVĚT a jedna SÍLA - pouze různě organizovaná. Tímto způsobem chápání světa a díky vysoce rozvinutému intuitivnímu vnímání dokázali nejen perfektně popsat přírodní zákonitosti, ale předali nám dokonalé systémy, nad kterými dnes stojí nejeden moderní vědec v úžasu.

Feng shui dokáže pozitivně ovlivňovat jemnohmotné prostředí člověka a vychází z vědění, že vnější svět působí a ovlivňuje naše podvědomí, které tvoří jak známo až 90% osobnosti člověka!

VÍCE NALEZNETE ZDE!!!

SUPER STRÁNKY!!!

zdroj: http://www.fengshui-brno.cz/main.php?theme=0