Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrologie-temné stíny STŘELEC

Střelec - pozná se snadno. Je to bodrý člověk se stálým úsměvem. Podívejte se na svůj horoskop. (23.11. - 20.12.)

 

 

 

Střelec | 23.11. - 20.12.

horoskopJe to bodrý člověk, se stálým úsměvem. Že je někdy netaktní a neomalený? Nezlobte se na něj. Není zlomyslný, on o tom neví. Zkuste mu to říci, uvidíte, že s naprostou nevinností vysvětlí, že by ho ani ve snu nenapadlo někoho zraňovat. "Doufám, že jsem neřekl něco špatného", je jeho obvyklá věta. Myslí to upřímně - co na srdci, to na jazyku. Pokud se vás jeho snaha o upřímnost dotkne věřte, že je z toho zničený a upřímně toho lituje, i když vysvětlováním obvykle věci ještě nasadí korunu. Dlouho se na něj zlobit nebudete, protože pochopíte, že špatné úmysly mu prostě chybí.

I když Střelec zrovna mlčí - a to je málokdy, jeho mozek neustále pracuje. Nenechte se tedy zaskočit nečekaně vypáleným šípem. Střelec je člověk extrovertní, veselý a společenský. Zjistí-li však, že se snažíte využít jeho přátelskou povahu nebo ho nespravedlivě obviníte, jděte mu raději z cesty. Vystartuje po vás a teprve pak si uvědomuje následky a cítí výčitky. Neumí se přetvařovat a vše dělá s naprostou upřímností.

Střelec je dvojznačné znamení. První typ představuje velmi romantického, vášnivého a oddaného člověka, který věří v lásku a přátelství i po hořké zkušenosti. Člověka bezmezně věřícího lidem. Druhý typ představuje člověka, který se při hledání dokonalosti zmítá od jednoho partnera k druhému a má radost z každého sexuálního vítězství - jako by sbíral trofeje a zakládal si je do své sbírky. Má tak dva až tři románky současně. Střelci mají zálibu nejen v samotných mimomanželských stycích, ale spíše ve střídání partnerů. Ideální je pro ně takové manželství, které nevěru připouští.

Jsou to lidé plní nevyčerpatelné energie, neposední a zjevně sebejistí. Jsou srdeční a velkorysí, mají spoustu přátel, kteří je mají rádi. Jsou inteligentní a nic je nezastaví. Jsou odvážní. Mají rádi adrenalinové situace a rychlost. Zajímají se o náboženství a hledají pravé hodnoty. Milují zvířata. Střelce, který má strach ze zvířat, téměř nepotkáte. Potřebujete-li pomocnou ruku, obraťte se na Střelce.

Střelci často bývají hazardní hráči. Rádi se bezhlavě vrhají do milostných románků. Protože břemeno zodpovědnosti je pro ně poněkud tíživé, do chomoutu už je tak lehce nedostanete. Nepříjemnou vlastností bývá výbušnost či extrémní výstřednost. Mívají sklon k přemíře jídla a pití. Se svěřováním tajemství buďte opatrní, ne vždy jej dokáží udržet. Nicméně jejich veselá a srdečná povaha, velkorysost, snaha pomáhat slabým a schopnost bít se za velké věci, nad nedostatky převažují.

Střelci mají vynikající paměť. Ale přesto vám spousta z nich přizná, že by někde ztratili nebo zapoměli i hlavu, kdyby jim nedržela na krku. Podvodu či lži se od Střelců obvykle rozhodně obávat nemusíte.

Obliba rizika a nebezpečí často Střelce posadí do pilotní kabiny či za volant závodního vozu. Velmi často je objevíte na jevištích všeho druhu, protože nikoho tak netěší aplaus a nutnost dávat přídavky. V cestovních kancelářích či jako obchodní cestující je rovněž můžete objevit, protože milují cestování.

Z přehnané aktivity si Střelec může přivodit úrazy např. při sportu. Jeho citlivými místy bývají kyčle, ruce a nohy. Pozor by si měl dávat na plíce, játra a střeva. Zdraví Střelců bývá dobré. Když je něco skolí, počítejte s tím, že v posteli je dlouho neudržíte.

Střelec

Deváté znamení horoskopu.

Třetí ohňové znamení.

Třetí proměnlivé znamení.

Řídící planeta: Jupiter.

Šťastné číslo: Trojka a všechna čísla dělitelná třemi.

Astrologický symbol: Kentaur.

Astrologické barvy: Modrá, zelená, fialová, nachová.

Astrologické kameny: Ametyst, safír, diamant, achát.

Střelec řídí devátý Dům horoskopu.

Partner pro Střelce: LEV, BERAN, PANNA, VÁHY, BLÍŽENCI, RYBY

 

Střelec je mužské, ohnivé znamení, kterému vládne Jupiter. Temnota z vás činí lehkomyslné, netaktní, nesnesitelné nemotory s chorobným strachem z omezování, závislé na vsázení posledních kalhot. Podívejte se na své démony... (23.11. - 20.12.)

 

 

 

Protivné návyky:

  • Dochvilnost: Nikdy úmyslně nepřijdete včas. Máte zpoždění čtyřhodinové a jste samá popálenina nebo dvoudenní kvůli boji se zákonem a zákon vyhrál. Nebo se neukážete vůbec, protože se účastníte nudistického bobování.
  • Ukazatel výbušnosti: Z nuly do bodu varu během nanosekundy. Rudý závoj, hlasitý křik, násilné běsnění možná se zbraněmi ( sem patří i vaše holé ruce). Pak odcváláte jiným směrem a na vše zapomenete.

Osobnost: neomalení, zabednění a netaktní

Nemyslete si, že vám zde projde vaše ohrané: "jéje, houbeles, jsem jen velký neohrabaný hromotluk, ale myslím to dobře". Jste hluční a impulzivní, ale ne hloupí. Někdy by jste se mohli tvářit kajícně, aspoň pokud jste přichyceni při činu. Milujete pekelné vzrušení a anarchistickou radost z nemravností. Jste tupí chuligáni a nadřazení kluci ( a holky ) zvěrokruhu. Hrajete o cokoli bezduše riskantního, násilného a zbytečného, Ruská ruleta. Na krátké uzdě vás nikdo neudrží, ani na žádné. Vždy si prorazíte cestu. Když v dálce uvidíte závazek, zmizíte jako hráčovo štěstí. Většinu ran života si způsobujete sami. Jste netaktní. Panny říkají nahlas své názory, když jsou dotázané. Vy na dotazy nečekáte. Zvětšovat, to je váš styl. Podvečerní drink? Opít se a potom vsadit, kdo vypije panáka z každé lahve v baru, aniž by oslepl. Oběd? Velká žranice s volným vstupným do nákladné zvratkovny. Ve zvěrokruhu máte kentaura, napůl bytost a napůl koně. Jste člověk, co rád klusá a převrací věci a také kůň, který se snaží zapnout knoflíky bez pomoci palců.

Stupnice proradnosti

D-. Ale je to těžké. Nechováte se proradně ve smyslu toho slova, ale co postrádáte na jemnosti a obratnosti, to si vynahrazujete hulvátstvím a otevřeností, když ze sebe bezmyšlenkovitě chrlíte šokující neomalené poznámky. V konečném důsledku přesto někdo na toaletách vzlyká.

  Oblíbený smrtelný hřích:

Cože? Samozřejmě všechny. Člověk má jen jedno mládí. Od každého si trochu ukousnete, ale vyhovují vám nejvíc jednoduché věci jako Chtíč, Lakomství a Nestřídmost. Ještě trochu Nemravnosti, aby jste si vytvořili lehkomyslný, nedbalý vzhled. A na Lenosti také není nic špatného.

  Ascendent

Pozor, následující řádky jsou náročnější pro mozek! Vaše sluneční znamení je ovládané vycházejícím znamením. To znamená znamením zvěrokruhu, které se krčilo nad obzorem tu minutu, kdy jste přišli na svět. Určuje ho tedy hodina vašeho narození. Na internetu se nachází již dostatek aplikací, kde ho můžete zjistit. Sluneční znamení znamená ego, ascendent určuje vaše chování na veřejnosti. Ve zkratce - je to namalovaný úsměv, za kterým číhá vaše ohavné já…

 

  • Ascendent v Beranu: Navenek nabručení, netaktní, netrpěliví prchlivci.
  • Ascendent v Býku: Někdy želva, někdy zajíc.
  • Ascendent v Blížencích: Lesklí hodnověrní favorité ve výběhu. Při velké ceně zakopnete o třetí překážku a připravíte sázkaře o tisíce.
  • Ascendent v Raku: Kdo by si pomyslel, že takový milující rodič sedmi dětí uteče s poukázkami od úřadu sociální péče do Las Vegas?
  • Ascendent ve Lvu: Casino Royale.
  • Ascendent v Panně: Váš vytříbený systém archivování je plný nesouvislých poznámek na zadních stranách sázkových tiketů.
  • Ascendent ve Váhách: Flirtování, pomrkávání řasami a rozkošné váhání jsou během vašich pokerových večírků skvělou taktikou k odvrácení pozornosti.
  • Ascendent ve Štíru: Vypadáte jako temní a hypnotičtí. Jste však pouze zbrklí.
  • Ascendent v Kozorohu: V tom pruhovaném ponču vypadáte tak schopně.
  • Ascendent ve Vodnáři: Říkají vám Frajer Luke.
  • Ascendent v Rybách: Bezstarostně si pobíhají v mořských mělčinách a nevšímají si blížící se tsunami.

Vztahy a sex

Temné rande

Jste absolutní tutovky. Jste přesvědčeni, že máte velkou tažnou sílu koně nadopovaného steroidy a tak jste vítězi hlavního dostihu. Stačí jediné zablýsknutí zubů, skotačivé zakroužení kotníky a jste favority. Pokud jste odmítnuti, nestáhnete se s egem na cucky. "Ne" není odpověď, tedy až do chvíle, kdy vyvolený objekt povolá na obranu zákon. Nechápete, proč se někdo rozčiluje potom, co se dozví, že šlo o pouhou sázku s kamarády. Ideální schůzka začne honičkou s policií, následuje japonské jídlo včetně té ryby, co vás může zabít, pokud není správně připravená a nakonec si při měsíci zaskáčete bungee jumping.

  Sex: dobrodružný, energický

Milujete sex, je tak zábavný. Ale ne každý se dokáže houpat za kotníky na hrazdě a ne každý chce být parťákem při cvičení na benchové lavici. Možná jste hrdí na to, že partneři sotva popadají dech, ale nechápete, že by měli být ideálně s dechem u konce kvůli vášni. Někdy jste nemilosrdné sbíječky. Nesnášíte představu, že nemůžete zažívat sexuální dobrodružství s co nejvíce lidmi nebo představu, že oni to dobrodružství nezažijí s vámi.

  Jaká jste v lásce krysa?

Na rovinu. Kdo si myslí, že vás zkrotil, žije v sebeklamu. V noci budete vždy utíkat a je jedno, kolik dračích smyček partner uvázal. Nuda a rutina není nic pro vás. Pokud ostatní znamení nerozumí řeči těla "přeběhlík", je to jejich problém.

 Stupně nesnášenlivosti

  • Beran: pro vás často příliš opatrní a bázliví.
  • Býk: chtějí se usadit, vy chcete vyrovnat účty a vypadnout.
  • Blíženci: svedou vás z cesty, ale vy jste tím směrem beztak šli.
  • Rak: uloví vás bolou vyrobenou z šňůr od zástěry.
  • Lev: rádi stanovují pravidla, vy je rádi porušujete.
  • Panna: naříkají, že si nepamatujete maličkosti, jako je jejich jméno.
  • Váhy: běháte za milostnými dobrodružstvími, oni běhají za poníkem.
  • Štír: rozčilují se, když ovládání pohledem nechce zabírat.
  • Střelec: skvělí na uzavření dohody o smrti nešťastnou náhodou.
  • Kozoroh: vynalezli spolehlivý systém na ochranu kasin, není na tom nic zábavného.
  • Vodnář: intelektuální antihrdinové se setkávají s neintelektuálními kaskadéry.
  • Ryby: – mokré a přilnavé, omezují vaše parašutistické dovednosti.

Vztahy: neomezujte mě

Rádi se svobodně pohybujete a vaše rodina se pořád diví, kde jste. Večírky? Jste nepostradatelní, dokud vám na ně nezabrání vstupovat. Jste bezstarostní a nevybíraví ( raději to nazýváte otevření a spontánní) a navážete vztah s kýmkoli, ale ne na dlouho ani moc intenzivně. Mohl by vás omezovat. Jakmile začne někdo kolem vás stavět zamilovaný plůtek, žárlit nebo se dokonce ptát, zda zůstanete na oběd, vezmete do zaječích. Ostatní znamení by vám neměla svěřovat tajemství, protože je u první příležitosti vyzradíte. Domníváte se, že vědomosti by měli být zdarma. Neustále zažíváte milostné vztahy, nedokážete odolat dobrodružství. Ochotně se zasnoubíte a vstoupíte do manželství, potom se rozvedete a začnete nanovo. Jen proto, aby jste věděli, jaké to je.

  Práce: riskantní podnik

Nikdo o vás nemůže tvrdit, že jste líní. Budete dělat cokoli a kdekoli - akorát ne dlouho. Zaměstnavatelé mají rádi vaše nadšení a horlivý přístup. Potom však nemusejí sedět v jedné kanceláři s vámi a nekonečnými žerty, neveselými vtipy a nudnými hromadnými e-maily. Když se začne čas vléct, uděláte závody kancelářských sponek, soutěž v otáčení na židli pro jednotlivá oddělení nebo peklo v odpadkovém koši ( komu bude hořet nejdéle, než se zapne hasící zařízení). Nikdo vás nezaměstná na dlouho, pojišťovna jim řekne, že se to nevyplatí. Dáváte přednost práci na volné noze. Černá ekonomika vás miluje, kašlete na zdravotní a bezpečnostní předpisy.

  Vysněná zaměstnání

  • Šéf kaskadérů: Juchů! pověste se jednou rukou na helikoptéru. Řiďte silný vůz do zdi. Rozbíjejte prosklené výlohy. Rozdávejte rány v barové rvačce. Polijte se benzínem a zapalte sirkou.
  • Žoldák: Když vládní agentury potřebují nezdolného milovníka nebezpečí, ochotného prorážet si cestu nepřátelským územím, živit se brouky a recyklovanými tělesnými tekutinami, který pak v cizí zemi zabije neznámé lidi, komu asi zavolají?
  • Zloděj dobytka: Pod rouškou noci splyňte se stádem, pusťte koně, dobytek, auta, motorky, cokoli pohyblivého, na čem můžete odjet a prodejte jej v sousedním městě na trhu. Žádné papírování, okamžitý zisk.
  • Lupič: Jednoduchý zločin, pro který jste se narodili. Nevyžaduje složité plánování nebo zvláštní nástroje - pouze smělost, tělesnou zdatnost a rychlý útěk. Okamžitá hotovost, kterou stejně prohrajete v sázkách.

Doma: zámek, zastávka v boxu

Doma jste všude tam, kde odhodíte klobouk. Dlouho se nikde nezdržíte. Po vás zůstávají dluhy a prázdná lednice. Pendlujete v opilosti od laviček v parku až po vězení. Výzdoba domova je na partnerovi, vám stačí jen prostor u dveří, kam si odložíte batoh a spacák. Velcí psi dokáží nahradit nábytek. Půjčujete si věci spolubydlících jakoby nic.

  Domácí disharmonie

  • Beran: podpálí byt. Vy samozřejmě také, ale omylem.
  • Býk: neustále mění zámky, ale vy stejně přicházíte oknem.
  • Blíženci: odnesou do zastavárny korunu Lva a stvrzenku zastrčí do vašeho spacáku.
  • Rak: zamknou dveře od lednice, takže je budete muset vykopnout.
  • Lev: strhnou plakáty ze zdi. Neuvědomili si však, že zdi drželi jen díky nim.
  • Panna: neustále si pro sebe potichu pomlaskávají a říkají něco o nedostatku ohleduplnosti.
  • Váhy: nemluví s vámi od toho večera, co jste jim vypili luxusní parfém.
  • Štír: mají jedinou sterilní místnost, ale nedovolí vám použít ji ke kultivaci bakterií antraxu.
  • Střelec: stále vás obtěžují kvůli nájemnému.
  • Kozoroh: stále vás obtěžují kvůli nájemnému.
  • Vodnář: provádějí vašim psům jediovské triky s myslí.
  • Ryby: otravně za vámi chodí a sbírají prázdné láhve, které jste vyhodili.

Volno - temná stránka zábavy

Většinou si nezarezervujete zpáteční letenku. Většinou se vrátíte v doprovodu policie nebo v rakvi. Nebo se prostě vůbec nevrátíte. Pokud nepotíte adrenalin, nebavíte se. Pokud vše propijete, nevadí vám se zařadit mezi místní chuligány.

  Pekelná dovolená

Pětidenní autobusový zájezd na nizozemská tulipánová pole. Zavření ve voze, v mezích povolené rychlosti a cesta po rovince. Placatku budete mít vypitou rychle!

  Odříkání a detoxikace v oblíbených lázních Panny. Vydrželi by jste to půl dopoledne a pak by jste zmizeli do grilbaru.

  Dva týdny v hyperluxusu s Váhami a Býkem, až se pohoupete na všech lustrech apartmá, začnete být otrávení.

  Předpokládejme, že vás s 11-ti dalšími z každého znamení, vysadili na pustém ostrově. Koho by jste se zbavili nejdříve? Vysazení na ostrově by vám nevadilo, takže by jste se nikoho nezbavovali. Několik by jste jich ale neumýslně odstranili, například Panna by z pocitu marnosti explodovala. Pokud by jste zaslechli vrtulník, všechny by jste přinutili schovat se. Zkazilo by to legraci.

 Síň hanby

  • Ty Cobb : Broskev z Georgie. Legendární hráč baseballu a podle většiny fanoušků nejodpornější bytost ve sportu. Agresivní, přehnaně ctižádostiví(údajně nosil boty s hřeby), často soudně stíhaný za násilné útoky na fanoušky, sousedy a zaměstnance hotelů.
  • Lucky Luciano: Na Sicílii narozený gangster třicátých let. Zatkli ho za krádež v obchodě, poté se pustil do obchodu s drogami, alkoholem, hazardem a prostitucí. Založil Murder, Inc., pobočku Mafie zaměřenou na nájemné vraždy. Přezdívku dostal, protože uměl dobře tipovat koně.
  • Jim Morrison: Člen legendárních rockových psychedeliků šedesátých let, kapely The Doors. Zkonzumoval veškeré halucinogenní drogy na planetě. Jedním skokem překonal hranice reality. Sám řekl: "Víc nás zajímá temná stránka života, zlo, noc".

 VÍCE ZDE: http://internetweek.cz/kategorie/temny-horoskop