Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrologie-temné stíny RYBY

Ryby - jsou velice příjemné a klidné povahy, které hned tak něco nevyprovokuje. Podívejte se na svůj horoskop. (20.2. - 19.3.)

 

 

 

Ryby | 20.2. - 19.3.

horoskopRyby najdete všude tam, kde je možnost tvůrčí a umělecké činnosti. Nepřitahuje je vysoké postavení, moc ani pohádkové bohatství. Znají pomíjivost světských statků a přehnaná ctižádost ani ziskuchtivost není jejich rysem. Znají minulost, taktně tolerují přítomnost a budoucností se příliš nevzrušují.

Ryby lze velice těžko ohledně vztahů popsat. Jsou různorodé a neustále jsou uzavřeny ve "svém světě". Nehledají fyzickou, ale duchovní blízkost. Jsou chladné a potřebují člověka, který trpělivě snáší jejich sexuální rozmary. Ryby - muži jsou obyčejně romantičtí, vnímaví a oddaní milenci.Početné ženy - Ryby jsou někdy až frigidní (ne všechny!!!). Potřebují, aby jim partner lásku neustále dokazoval a rozptyloval jejich obavy ze své ztráty, neobejdou se bez ohleduplnosti partnera. V lásce jsou nepříliš spolehliví, protože jejich neskutečný svět jim dává vždy možnost někoho lepšího.

Zrozenci v Rybách se v podstatě dělí na dva druhy. Pokud se Ryba snaží jít proti proudu, což pro ni není jednoduché, má šanci najít vyrovnanost, spokojenost i dosáhnout velkých věcí. Rozhodne-li se však nechat proudem jen unášet snazší cestou, může spadnout do pasti a promarnit život.

Potkáte-li zlostnou a kousavě naloženou Rybu, pak vězte, že to není její běžné chování. Ryby jsou velice příjemné a klidné povahy, které hned tak něco nevyprovokuje a pokud ano, dlouho to netrvá.

Ryby přitahuje voda v jakékoliv podobě. Pijí hodně a všechno možné. Pokud však jde o alkohol, měly by si dát pozor, aby se v něm neutopily. Mnoho jich v něm hledá útěchu a klamné bezpečí před drsnou realitou. Nechají-li se spláchnout vlnobitím, zůstávají v pasti a pak už nemají síly vzít znovu život do svých rukou.

 

Ryby mají velkou dávku jasnozřivosti. Jsou složeninou a pamětí všech znamení zvěrokruhu. Jejich povaha odráží spravedlnost a oblíbenost Vah, mají smysl pro humor, soucit i mrzutost Raka. Analyzují jako Vodnář, mají smysl pro povinnost jako Kozoroh, umí se soustředit a organizovat jako Panna. Dokáží být neomaleně upřímní jako Střelec a společenští jako Lev. Sdílí nadšení Berana, rychlost pohybu a myšlení Blíženců, stejně tak mohou být lenošivé jako Býk. To vše doplňují schopností pronikat do záhad jako Štír.

Rybám je vlastní moudrost, soucit a opravdovost. Jejich proměnlivost pro vás může být záhadou. Musíte se naučit jim rozumět. Humorem všeho druhu mistrně zakrývají smutek. Smích je jejich maska. Pokud je někdo slabý, nemocný a trpící, nikdo není tak připraven k všestranné pomoci jako Ryba. Nikdy nesoudí poklesky jiných lidí.

Pokud je Ryba nevrlá a strohá, je to jen obal sebeobrany. Ví dobře, jak je zranitelná, proto i předstírá lhostejnost. Často však najdete Ryby, které obětovaly svůj život a sny pro pomoc a přinášení radosti druhým.

Pro kombinaci povahových rysů všech znamení najdete Ryby skutečně ve všech profesích a zaměstnáních, na jaká si vzpomenete.

Pro Ryby je typické, že o své zdraví, které už tak nebývá pevné, příliš nedbají. Chyby ve stravování způsobují potíže s játry a zažíváním. Mají špatný metabolismus a proto se často budí nevyspalí a unavení. Nemají moc silné plíce a často trpí nachlazením a zápaly plic. Hrozí úrazy nohou a rukou. Musí šetřit energií, vyhýbat se stresu a nepřehánět užívání povzbuzujících ani tlumících léků. Dokáží v sobě najít schopnost, uzdravit se fyzicky i duševně samy.

Ryby

Dvanácté znamení Zvěrokruhu.

Třetí vodní znamení.

Čtvrté proměnné znamení.

Řídící planeta: Neptun.

Šťastné číslo: Sedm a všechna čísla dělitelná sedmi.

Astrologický symbol: Dvě ryby plovoucí proti sobě.

Astrologické barvy: Modrá, ocelová, světle fialová, červeno fialová.

Astrologické kameny: Perla, safír, ametyst.

Ryby řídí dvanáctý dům horoskopu.

Partner pro Ryby: RAK, ŠTÍR, VÁHY, VODNÁŘ, PANNA

 

Ryby jsou ženské, proměnlivé znamení, kterému vládne Neptun. Temnota z vás činí kluzké, manipulující, nespolehlivé neplatiče s klamnou představou o přiměřenosti, závislé na sentimentalitě a sebedestrukci. Podívejte se na své démony... (20.2. - 19.3.)

 

 

 

Znamení Ryby | 20.2. - 19.3.

Protivné návyky:

  • Dochvilnost: není to o tom, že by jste nezvládli přijít včas, ale buď se ztratíte nebo si nemůžete vzpomenout, kam jdete, případně co je zrovna za den. e to chyba těch, s nimiž se máte setkat, to oni vás dostali do takového stresu. Zastavte se v baru na jeden či několik uklidňujících drinků...
  • Ukazatel výbušnosti: Z nuly do bodu varu za jednu nebo dvě minuty. Připravíte si páru s dostatečným tlakem k pohánění lokomotivy, která může jet celé týdny, ale žádným logickým směrem, mnohdy vykolejí či přejede nevinné okolostojící.

Osobnost: zmatení, chaotičtí, protichůdní

Ti ze světlé strany vás popisují jako dvě ryby připoutané k sobě, z nichž každá pluje opačným směrem. Tento protikladný obraz údajně představuje vaší snílkovskou stránku a vaši temnou stranu závislou na ponižování, které se vzájemně přetahují ( zapomněli připomenout, že provaz, kterým jste spoutaní škrtí ostatní znamení, která se mezi vás dostanou). Obě vaše ryby mají temná břicha. Často se vám zdají sny, kde jste krásnými hrdiny na bílém koni, kteří zachraňují a nevyžadují zato nic krom nekonečného vděku a bezvýhradné lásky. Na chvilku se zastavme a vychutnejme si tu ironii, než se dostaneme k tomu, o co vám skutečně jde. Je vám vlastní emotivní turistika a zprostředkované vyžívání se v něčem, zejména proto, že když se vám náhodou podaří někoho postavit na nohy a ten člověk začne být úspěšný, šíleně žárlíte a rozhodnete se propíchnout nový balónek jeho sebeúcty. Vaším přirozeným prostředím jsou tmavé emoční hlubiny, kudy pomalu proplouváte a naříkáte nad tlakem, kterému vás svět vystavuje. Máte vůli gumového medvídka, takže když se cítíte kosmicky zdrceni ( což je skoro neustále ), sáhnete po lahvi nebo si zamluvíte dovolenou ve Změněných státech fantastických. Jak se ponuře díváte přes skleničku, vypadáte bezmocně a pronásledovaní osudem - ale nejste. Znáte totiž manipulující hodnotu mučednictví. Pokud vás odhalí, zachováte se jako panny a uniknete do hypochondrie nebo se začnete kvůli každé maličkosti obsedantně potit. Vedle vašich neustálých změn vypadá Rak jako emocionální skála. To, co chcete nyní, není tím, co chcete za dvě minuty...Jste držiteli černého pásu ve svalování viny na druhé.

 Stupnice proradnosti

A-. Neviditelná podmořská proradnost.

  Oblíbený smrtelný hřích:

Jelikož toužíte po senzaci a máte slabou vůli, stáváte se často oběťmi všech sedmi hříchů najednou. Hněv a Chtíč se pro vás zdají být znepokojivě aktivní a příznivé a Lakomství je spíše dřina, takže vašimi spolupijany jsou Závist, Lenost a Nestřídmost - zejména Závist, protože jste mohli být někde jinde, kde by vám ze života nikdo nedělal peklo.

  Ascendent

Pozor, následující řádky jsou náročnější pro mozek! Vaše sluneční znamení je ovládané vycházejícím znamením. To znamená znamením zvěrokruhu, které se krčilo nad obzorem tu minutu, kdy jste přišli na svět. Určuje ho tedy hodina vašeho narození. Na internetu se nachází již dostatek aplikací, kde ho můžete zjistit. Sluneční znamení znamená ego, ascendent určuje vaše chování na veřejnosti. Ve zkratce - je to namalovaný úsměv, za kterým číhá vaše ohavné já…

 

  • Ascendent v Beranu: Podrážděně se válíte v tanku, vytváříte obrovské vlny a spoustu rozruchu, ale nakonec nikdy nic neuděláte.
  • Ascendent v Býku: Nadívané ryby, pokud možno s mandlemi, černými olivami a šunkou Serrano.
  • Ascendent v Blížencích: Ďas mořský, získáte zboží a obviněni budou podezřelí.
  • Ascendent v Raku: Vždy se velmi oprávněně trápíte kvůli tomu, jak se snadno necháte vykostit.
  • Ascendent ve Lvu: Číňané uctívají zlatého kapra, takový přístup to chce častěji.
  • Ascendent v Panně: Když nesvítí měsíc, světlo odrážející se od vašeho lesklého, nablýskaného akvária přiláká mnoho lodí na skaliska.
  • Ascendent ve Váhách: Střevíce a kabelka ze žraločí kůže.
  • Ascendent ve Štíru: Vypadáte jako temně, hypnoticky emotivní, ve skutečnosti jste jen bujabéza.
  • Ascendent ve Střelci: Přeskakujete překážky a jako vznešení lososi bojujete s proudem, abyste dosáhli cíle, ale nemůžete si vzpomenout proč.
  • Ascendent v Kozorohu: Ukrýváte na dně studny přání, kde chytáte mince důvěřivých lidí.
  • Ascendent ve Vodnáři: Neurokouni.

Vztahy a sex

Temné rande

Vždy si někoho na rande seženete a občas si myslíte, že jste náročné a lesklé. Typickou technikou svádění je vydírání. Na ideální rande jdete s nejlepším kamarádem partnera, kterého zavedete to tmavé vinárny. Nepustíte ho ke slovu a vyprávíte, jak jste nepochopené. Díváte se mu do očí a vzlykáte, že byl vždy tím jediným. Jakmile zabodujete, vše popřete - dokonce i když vám ukážou fotky - pak obviníte partnera z toho, jak je hrozný a museli jste hledat útěchu někde jinde. Nemáte-li partnera, bude ideální rande s kýmkoli, kdo vás pozve na drink.

  Sex: předstírejme

Máte rády, když vás někdo ovládá, například vás přiváže k posteli vašimi síťovanými punčochami a pořádně vám naplácá, protože jste byly moc zlobivé rybičky. Rády hrajete role ( zdravotní sestřička apod.). Děláte to, a) abyste přestaly být sami sebou a zmizely v někom jiném, b) abyste se ponižovaly a zodpovědnost za vás převzal někdo jiný. Jste až bolestně sentimentální, milenci se krčí pod vyčítavými korálkovými pohledy dvou tisíc plyšáků a ve tmě rudnou, když pomyslí na to, jakými zdrobnělinami ho oslovujete ( Zajíčku pupíčku). A neustále zaměňujete sex s láskou a náklonností, proto vás štíři vždy obelstí.

  Stupně nesnášenlivosti

  • Beran: když je zlost poplete, vylijí si zlost na vás
  • Býk: pohrdáte lidmi, kteří nedokáží odolat návykovým látkám ( koláčům ).
  • Blíženci: podvedou vás s vaším nejlepším přítelem a potom zmizí.
  • Rak: s nimi to jsou neustále změny nálad a sebelítost
  • Lev: vyžadují bezpodmínečnou pozornost - to je tak nesmyslné.
  • Panna: pokoušejí se vám organizovat život, jste tedy nucené utéct s jeho nejlepším kamarádem.
  • Váhy: tak nespolehlivé.
  • Štír: trousí jedovaté poznámky a snaží se ovládat tím, že manipulují vašimi pocity.
  • Střelec: většinu života se potloukají v barech.
  • Kozoroh: nezaplatí za vás účet za kreditní kartu, takže jste nucené vydat se na dráhu zločinu.
  • Vodnář: ušklíbají se, když řikáte, že hvězdy jsou Boží věneček ze sedmikrásek.
  • Ryby: viní vás z každé maličkosti, která se nepovede.

Vztahy: laskavost cizích lidí

Kvantita je to jediné, co pohltí veškerou potřebu, kterou ze sebe chrlíte. Tím vzniká dostatek energie pro nahrazení všeho, co pozřete, takže si plujete v obrovském hejnu známostí. Trpíte mikropozorností, takže nemůžete pracovat na stávajících vztazích, takže neustále hledáte Nového nejlepšího přítele. Ten vám přece neublíží, doopravdy rozumí vašemu extrémně citlivému vnitřnímu já, není nikdy nepříjemný, ani vás nekritizuje kvůli propitému víkendu a vaší neschopnosti udržet si zaměstnání. Prostě hledáte dokonalou nadlidskou bytost chodící po hladině. Pokud by voda stoupla na kotníky, vypustíte na jeho slabá místa několik nevraživých torpéd a potom odplujete hledat dalšího Nového nejlepšího přítele. Zaměřujete se na nemocné, ošklivé, psychicky narušené lidi, poněvadž si myslíte, že budou projevovat neustálý vděk a vyhoví vašim potřebám - nutnosti bezvýhradné náklonnosti, citového dna druhého, kde se budete ráchat a možnosti nechat se využívat - váš vybraný životní styl. Zároveň potřebujete hrdinu, na němž budete parazitovat ( jako čistící rybky, které vybírají žralokům zbytky ze zubů ) a který vám dovolí být jeho rohožkou, aby jste unikly z nudného háčku vlastní zodpovědnosti. Ti ze světlé strany tvrdí, že jste romantické, ale jste pouze sentimentální ztroskotanci. Vztahy a manželstvími proplouváte bez rozmyslu, tažené nejsilnějším proudem.

  Práce: prokletí pijící třídy

Nikdo vás nechápe, jste umělci. I když v popisu práce máte, že jste například úředníci, ve skutečnosti jste zneuznanými génii. Ti ze světlé strany tvrdí, že jste kreativní ( salónní výraz pro nezaměstnané ). Tímto se domníváte, že máte oprávnění tupě zírat do zdi, zavírat oči a čekat na příchod múzy...Máte rády klevety ( u mlýnu na drby jste hlavními mlynářkami ). V práci máte nedostatek energie a chybí vám koordinace. Nikdo by vás z dobré vůle neučinil vedoucími pracovníky, pokud to neznamená položit firmu kvůli daním. Jste sice ambiciózní, ale musí to znamenat "nic nedělat". Pokud vás v práci nevelebí, máte pocit, že vás podvedli a mizernou náladu, takže minimálně na zbytek dne ( někdy i týdne )odejdete do baru. Byly by jste výbornými servilními patolízaly panovačného šéfa, takže by jste mohli tyranizovat v zastoupení.

  Vysněná zaměstnání

  • Světový diktátor: Takto budete moci uskutečnit všechny své představy. Když vás přestanou bavit, rozkážete poddaným, aby nové rozkošné vymysleli.
  • Největší milovník na světě: Není to, co si myslíte...Plavete v šampaňském, zatímco nádherní lidé všech pohlaví vzlykají a roní slzy čirého obdivu nad vašimi citlivým já a valí na vás přívalové vlny sympatií, nehledě na to, jak hanebně se chováte.
  • Drogový baron: vyznáte se na trhu a víte, kolik lze na ulici vyždímat peněz. Vše je bez problému, dokud neporušíte nepsané pravidlo - začnete ochutnávat zboží. Zabedněnci!
  • Pirát: přísně staromódního střihu. zde je vše: romantika, rum, parádění se, rychlá loď, napínavé úniky, ještě více rumu, láska - piráty má každý rád, dokud se s nimi opravdu nepotká - a rum.
  • Realita: Nedokážete pracovat na vlastní pěst, začleňte se tedy do gangu. Tam zahájíte kariéru jako postradatelní poskoci.

Doma

Kvůli bleskovým změnám nálad se s vámi nedá žít. Jedině si najít další rybu a synchronizovat vaše bědování. Jste také pěkní bordeláři.

  Domácí disharmonie

  • Beran: ztratíte klíče, oni je vyhodí.
  • Býk: no, neměli by v lednici nechávat kaviár, když máte hlad...
  • Blíženci: máte dojem, že v jejich místnosti je více lidí, ale kvůli tmě tam nevidíte...
  • Rak: ignorují vaší sbírku provázků, které by se mohly hodit a přinesou si vlastní.
  • Lev: přinutí vás koupit nové žárovky, aby se na sebe mohli dívat do zrcadla.
  • Panna: neustále si pro sebe potichu pomlaskávají a říkají cosi o příšerném chaosu.
  • Váhy: udržují milostný vztah s hubiteli švábů.
  • Štír: nikdy nejsou doma, ale po setmění přichází spousta podivných lidí, kteří jim zanechávají balíčky.
  • Střelec: vylijí vám do vany tropické rybičky, protože prý mají nemají rádi, když zvířata žijí ve stísněných podmínkách...
  • Kozoroh: nezaplatí účet za veřejné služby, dokud ty služby neuvidí.
  • Vodnář: vydělávají jmění na antiretroviální kultuře, kterou objevili v koupelně pod rohoží.
  • Ryby: nikdy jste je neviděly, jsou pořád na odvykací léčbě.

Volno - temná stránka zábavy

Když jedete na dovolenou, my ostatní zadržujeme dech a čekáme na katastrofické zprávy o náhodných zabitích, nebývalých dopravních zácpách a mezinárodních incidentech...Naštěstí se to nestává často, protože lidé vás sebou vezmou maximálně jednou. Jste požitkářská, nervózní přítěž přitahující neštěstí. Nikdy nečtete nudné nápisy jako "Tekoucí písek" nebo "Zákaz plavání". Poté viníte lidi kolem sebe, že vám ty nápisy nepřečetli. Jste schopné i zpozdit letadlo, protože neposloucháte hlášení a vesele provádíte nákupy v bezcelní zóně.

  Pekelná dovolená

Kdekoli, odkud se budete vracet stejnou cestou - neslučuje se to s plaváním po proudu. Kdekoli s rodinou - okrádá vás o čas a z jakéhosi důvodu se všichni rozčilují, když zapomenete děti v autobuse.
Tam, kde nemají alkohol

Předpokládejme, že vás s 11-ti dalšími z každého znamení, vysadily na pustém ostrově. Koho by jste se zbavily nejdříve? Samozřejmě by jste to byly vy, kdo je do této šlamastyky dostal, ale to vám samozřejmě nemůže zabránit v obvinění, že vás k tomu všichni donutili. klidíte se z cesty Beranovi, ale pochlebujete Lvovi a Rakovi, tváříte se, jak jste slabé a závislé, takže se o vás musejí starat, dokud nepřijde pomoc.

  Síň hanby

  • Adolf Eichmann: Hitlerův přívrženec a strůjce "konečného řešení" - nacistického plánu na vyhlazení všech Židů v Evropě. Když byl dopaden v Argentině, tvrdil, že se "jen řídil rozkazy" = učebnicová ukázka Rybího manévru). Mezi dalšími nacistickými Rybami byli Josef Mengele nebo Albert Speer.
  • L. Ron Hubbard: Úspěšný spisovatel brakového sci-fi, zakladatel sekty scientologie, která nemá základ v žádné známé skutečnosti, mýtu či náboženství. Věřil tomu? nebo to byl cynický mlýn na peníze? Nakonec přivábil ty požitkářské hollywoodské typy...
  • Kurt Cobain: admíru citlivý zpěvák kapely Nirvana. Nakonec se ztratil v depresích, grungi a znechucení, přestože byl předmětem uctívání.

 VÍCE ZDE: http://internetweek.cz/kategorie/temny-horoskop