Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrologie-temné stíny LEV

 Lev - je vládcem zvířat. Stejně tak zrozenci ve Lvu ovládají všechny lidi. Podívejte se na svůj horoskop. (24.7. - 22.8.)

 

 

 

Lev | 24.7. - 22.8.

horoskopŽe je lev vládce zvířat víte. Stejně tak zrozenci ve Lvu ovládají všechny lidi. Nikdy to však nepřiznají. Červenání nemusí být projevem plachosti, ale pýchy a ješitnosti. Pokud znáte Lva introverta, pak věřte, že to jen předstírá. Přesvědčíte se, když zaútočíte na jeho hrdost - hned ukáže drápy a nikdy neskloní hlavu. Málokdo se mu dokáže postavit.

Stejně tak to platí i v milostném vztahu, ve kterém jeho partner stojí o stupínek níž (otrok a pán). Muž - Lev rád vládne, je mužný a něžný. Chce se ukázat jako ten nejmužnější z milenců, má velký zájem na tom, aby odpovídal sexuálním požadavkům partnerky. Žena - Lvice je krásná a svůdná. K milenci se chová pasivně proto, aby mu připomněla svůj královský původ, avšak aby si krále udržela, může se z ní stát i divoká kočka.

Lev potřebuje, aby mu partner lichotil, zbožňuje mazlení a něžná slova. Záporné typy Lva mají sklon k sadismu. Lev je astrologické znamení patrně nejvěrnější, dává přednost trvalému svazku. Pokud nechcete Lva ztratit, nikdy ho neponižujte. Je pro něj velice důležité, co si o něm lidé myslí. Žádné jiné znamení neumí opustit milence tak nemilosrdně a lhostejně!!!

 

Lví pohyby i řeč jsou ladné a rozvážné. Lvi jsou v jednu chvíli mírní a něžní, vzápetí však šlehají plameny. Strach spíše nahánějí řevem, než že by vás chtěli opravdu rozsápat. Milují chválu a lichotky. Zraňuje je nedostatek uznání a náklonnosti. Nemohou za to, že jsou hrdí a cítí se nadřazení. Sami však dokáží skládat takové komplimenty, že se budete červenat vy.

Lev je velmi bystrý, rafinovaný a nikdy neplýtvá energií. Obvykle má co - na srdci, to na jazyku. Lev je vynikající hostitel. Budete mít pocit, že jste v královském sídle. Zahrne vás spoustou vybraného jídla a pití, hudbou i tanečnicemi. Pokud na to ovšem má. Ne každý Lev umí dobře nakládat s financemi. I když se však ocitne na dně, obvykle se nesníží k tomu, aby přijal pomoc. Nikdy se nespoléhá na druhé, raději je sám oporou. Cítí se být zodpovědný za slabé a bezmocné. Rád shromažďuje majetek, aby ho mohl zase rozdávat druhým.

Ke všem svým povinnostem a úkolům se staví zodpovědně a bez bázně. Lev nezná kompromisy. Buď je úzkostlivě pořádný nebo má kolem sebe chaos. Dokáže být neskutečně energický i líný jako kočka. Buď jeden extrém nebo druhý. Nesnažte se ho měnit, stejně se vám to nepodaří.

Lev je pravým přítelem. Je tvořivý a originální, spravedlivý a silný. Jeden typ Lva může být tichý, druhý zase okázalý. Rád se draze a elegantně obléká. Má rád prvotřídnost a přepych, nelituje peněz utracených za zábavu. Rozhodně není lakomý. Přehlédnete-li jeho aroganci a povýšenost, zjistíte, že má zlaté srdce.

U Lva nemůžeme pominout téma lásky. Mnoho Lvů a Lvic staromládenců a panen rozhodně nepotkáte. Nemusí být zrovna "v chomoutu", vždy se však někde skrývá milenec či milenka nebo číhá na nový objekt svého zájmu. Lví nezlomná pýcha často způsobuje krach manželství. Svou hrdost však neztrácí, protože k jeho povaze patří odpuštění, pochopení a smíření. Je-li Lev bez lásky, slunce pro něj nesvítí.

Lidé narození Ve Lvu rádi udělují rady, jak máte žít. Proto se vyskytují v politice. Jsou to i učitelé a psychiatři.

Lvi jsou náchylní ke zraněním nohou či kotníků, akutním nemocem, chronické choroby se mu obvykle vyhýbají. Často mívá vysoké horečky. Buď mají srdce silné nebo naopak slabé. Mohou se vyskytnout potíže s páteří a rameny, reprodukcí a bolestmi v krku. Uzdraví se rychle, ale často svůj stav zanedbají. Je to proto, že ve chvíli, kdy si uvědomí, že jsou v roli slabých, snaží se to příliš rychle překonat.

Lev

Páté znamení Zvěrokruhu.

Druhé ohňové znamení.

Druhé stálé znamení.

Řídící planeta: Slunce.

Šťastné číslo: Jednička a jedenáctka.

Astrologický symbol: Lev.

Astrologické barvy: Rudá, žlutohnědá, purpurová, černá.

Astrologické kameny: Diamant, rubín, topas.

Lev řídí pátý Dům horoskopu.

Partner pro Lva: BERAN, STŘELEC, BLÍŽENCI, VÁHY, ŠTÍR

 

Lev je mužské, ohnivé znamení, kterému vládne Slunce. Temnota z vás činí ješitné, arogantní, blahosklonné sobce s královskými tužbami a neutuchající závislostí na bezpodmínečném patolízalství. Podívejte se na své démony... (24.7. - 22.8.)

 

Protivné návyky:

  • Dochvilnost: Musela se stát nějaká chyba. Samozřejmě, že nikdy nemáte zpoždění. Žádná událost by přece nezačala bez vás. Kdyby se tak stalo, uraženě by jste odešli a nechali vše zrušit.
  • Ukazatel výbušnosti: Z nuly do bodu varu během nanosekundy. Dramatické solární vzplanutí a zmítání, stupínek od vražedného podráždění. Poté se necháte ukonejšit masitou lahůdkou, kterou vám hodí vyděšený posluhovač.

Osobnost: panovační, chlubiví, nabubřelí

Jeden z vašich lokajů už vám asi o astrologii přečetl vše. Možná vlastníte dvorního astrologa. Lokajové vám museli říct, že Lvi jsou pyšní, věrní, odvážní, velkorysí, šlechetní, nadšení, skvělí a oslňující, Vaše jasné Veličenstvo. Museli vám to přece říct. Nikdy jste si nevšimli úsměvů dvořanů, které se bohužel neodrážejí v očích?Vy si myslíte, že jde o úctu, oni našli způsob, jak se vyhnout kudle v zádech. Dějiny jsou plné Lvů - slabých, špatných králů, despotických tyranů. Ve skutečnosti jste snobi a rádi přeháníte. Arogantní, povýšení, nafoukaní násilníci. Musíte být obdivování - všemi a pořád. Tato touha vám může způsobit pád, dá se vám lehce vlichotit a vy věříte každému slovu. Jste příliš ochotní překulit se na záda, příst pod záplavou medu a zatímco jste blahem bez sebe, převezmou vaši moc jiní (obvykle Štíři, Býci a Kozorozi). Čekáte, že se svět bude točit kolem vás. Když se netočí, ponoříte se do královsky špatné nálady, dokud to nějaký prosťáček nepřijde urovnat. Vůbec nikdy se nemýlíte. Dokonce i když k tomu dojde, máte lidi nato, aby význam slova "mýlit se" předefinovali nebo překalibrovali, aby jste z jistého úhlu pohledu měli pravdu.

Stupnice proradnosti

B++. Proč se chovat proradně? Vždyť jste králové. Když se však pustíte do jízlivých poznámek, jde vždy o značně jízlivé poznámky.

  Oblíbený smrtelný hřích:

Vaším číslo jedna je Pýcha. Z ní pocházejí další hříchy. Pýcha je známá také jako Marnost. To je vaše druhá oblíbenkyně.

  Ascendent

Pozor, následující řádky jsou náročnější pro mozek! Vaše sluneční znamení je ovládané vycházejícím znamením. To znamená znamením zvěrokruhu, které se krčilo nad obzorem tu minutu, kdy jste přišli na svět. Určuje ho tedy hodina vašeho narození. Na internetu se nachází již dostatek aplikací, kde ho můžete zjistit. Sluneční znamení znamená ego, ascendent určuje vaše chování na veřejnosti. Ve zkratce - je to namalovaný úsměv, za kterým číhá vaše ohavné já…

 

  • Ascendent v Beranu: Milujete uniformy, křik a pohyb...hlavně velký křik.
  • Ascendent v Býku: Vaše výsosti, nejste snad spolehliví a úctyhodní? Co se to děje se služebnictvem?
  • Ascendent v Blížencích: Rebelové, rebelové! Jen pokud velíte, až se usadí prach.
  • Ascendent v Raku: Princezny (nebo princové) lidu, dokud vás poddaní nezačnou kritizovat.
  • Ascendent v Panně: Despotičtí vládcové království Čistoty. Jakou královskou špínu by jste mohli ukrývat?
  • Ascendent ve Vahách: Šarmantní Karel veliký, uvědomují si vaši dvořané, že to, co říkáte, nemyslíte vážně?
  • Ascendent ve Štíru: Vypadáte jako temně, hypnoticky mocní, ale jste pouze mocní.
  • Ascendent v Střelci: Nepřítomní panovníci. Zatímco jste na křížové výpravě, chopí se království méně významní smrtelníci.
  • Ascendent v Kozorohu: Podivná schopnost zbavit monarchii jakéhokoli veselí.
  • Ascendent ve Vodnáři: Velice chladný, jízlivý majestát. Spíše než v paláci se jako doma cítíte na šachovnici.
  • Ascendent v Rybách: Král hráčů osobně, nevěříte tomu, že opravdu velíte.

Vztahy a sex

Temné rande

Neexistuje možnost, že by jste nesehnali nikoho. Víte, že jste pohlední, vznešení a neodolatelní. Navíc je tu právo první noci. Milujete lov a uchvacování a celé dny dokážete čekat za akátovým keřem na mladou gazelu s nevinnýma očima. Ale ti, s kterými jdete na rande, si musí pamatovat, že vše se točí kolem vás. Musíte být obdivováni. Čím více jsou na vás závislí, tím více je milujete. Ideální rande je s chudou a citlivou (krásnou - rádi se díváte) žebračkou, kterou můžete zahltit luxusem, postavit na piedestal a vyžadovat od ní nehynoucí lásku. Když ji nemůže poskytnout, nebo se začnete nudit, pohrdnete jí a vypustíte z hlavy.

  Sex: síla, profesionalita, výkon

Lví sex spočívá ve výkonu a aplausu. Jen proto, že prožíváte intimní vášeň, máte být sami? (definice je vy, partner, kadeřnice, jídlonoš, aromaterapeut, trenér a několik poskoků). Svou roli berete vážně - posilujete, nacvičujete kroužení pánve, jenže pak se soustředíte na styl, pózy a partner usne. To vás rozčílí, protože pak vás nemohou ohodnotit kartičkami s čísly od jedné do deseti, ani divoce aplaudovat a s křikem se dožadovat přídavku.

  Jaká jste v lásce krysa?

Jakmile vaše vášeň ochladne a vzrušení zmizí, neobtěžujete se s tím, že by jste bývalým partnerům řekli, že jsou bývalí. Pokud však něco potřebujete ( například přesunout skříň nebo se cítíte osaměle) - pozvednete svůj despotický prst a přivinete je zpět.

 Stupně nesnášenlivosti

  • Beran: třeskuté spory ohledně nošení Kalhot nadvlády.
  • Býk: zablýsknete svými drápy, oni zahrabou kopytem.
  • Blíženci: milují vás nebo váš polostín celebrity?
  • Rak: zatímco budete královsky zuřit, budou s vámi jednat jen s urážlivou shovívavostí.
  • Lev: vážný strategický problém, kdo bude tím zbožně milujícím?
  • Panna: nejedí maso!
  • Váhy: synchronizované šarmantní útoky, ale jejich kouzelné zrcadlo se nesnese s tím vaším.
  • Štír: podezíráte je, že vás možná potají ovládají. Máte pravdu.
  • Střelec: dostatek úcty? No vlastně ne..
  • Kozoroh: zatnou vám tipec, schovají zlatou kartu.
  • Vodnář: racionální, rezervovaní a republikáni - přesto fascinující.
  • Ryby: příjemně servilní, ale nakonec vždy utečou s Lancelotem.

Vztahy: polibte mi mou královskou tlapu

Vztahy nenavazujete. Utváříte spojenectví a dovolíte uctívat vás. Na večírku jste v centru dění. Jste obávání snobi. Přátelé nesmí být hezčí, lepší, bohatší, mocnější než vy. Pokud ve vás lidé vzbudí nelibost ( např., když váš radar zaznamená utlumení podlézavosti), okamžitě se jich zřeknete a nezaslouží si ani vysvětlení. Vztah se řídí podle vašich rozkazů, vše je v pořádku, pokud si partner uvědomí, že pánem jste tu vy.

  Práce: vy jste šéf

Musíte: a) vést, b) být vidět, c) být placeni zlatem, d) mít obdivný zástup otroků, kteří budou podlézat a vykonávat těžkou práci. Vaší strategií je připlout se svojí družinou, zahájit vládu a trestat zradu. Proto vás zaměstnavatelé často nabírají jako katy. Stojí to jen velký stůl a impozantní titul. Postup v pracovní hierarchii? Dle vašeho jste šéfové v jakékoli pozici. V kanceláři oficiálně nepomlouváte, neoficiálně jste dali dohromady team úlisných informátorů, jejichž koule máte ve svěráku. A jste -li dobří králové, čas od času se neformálně obléknete a zajdete mezi lidi k automatu na kávu (pozor, převlek nemusí být dobrý,jak si myslíte). Možná vypadáte jako workoholici, umíte se přetvařovat, dokážete být neskonale líní. Povalovat se na sametovém divanu, nechat se krmit oloupanými hrozny a sledovat zaměstnance, jak se potí.

  Vysněná zaměstnání

  • Panovník: musíte si vzít někoho z královského rodu nebo si proklestit cestu přes žijící dědice.
  • Megastar: koupejte se v horkém světle ramp, naslouchejte burácejícímu davu a vychutnávejte si tu lásku lidiček! Všude jezděte v neprodyšné limuzíně - nechcete vrazit do těch malých upocených proletářů.
  • Zloděj zlatých cihel : veškeré zlato je z boží vůle přece vaše! Stříbro je moc buržoazní a peníze obyčejné.
  • Velký podvodník: převlékněte se za nějakého korunního prince a získejte majetek důvěřivých kariéristů. Pokud to nezabere, jste úchvatní jako televizní evangelisté nebo pokoutní prodejci.

Doma: palác

Návštěvy ve vašem paláci vítáte - pokud si zují boty. Rádi se chlubíte svými sbírkami. Ostatní se k vám hrnou se slunečními brýlemi určenými do pouště.

  Domácí disharmonie

  • Beran: přihrádka s masem v lednici bude vždy prázdná.
  • Býk: boje o teritorium v kuchyni.
  • Blíženci: vysmívají se protokolu a bez optání si půjčí vaší korunu!
  • Rak: vždy nevhodně domácky upravují státnické místnosti.
  • Lev: dva trůny, žádný prostor pro dvě skupiny dvořanů.
  • Panna: neustále si pro sebe potichu pomlaskávají a povídají cosi o rozhazovačnosti.
  • Váhy: vážný kolaps v koupelně a možná mají více vlastních podobizen než vy.
  • Štír: oni jsou moc, vy jste sláva, jediní v paláci, kteří se nedají zastrašit.
  • Střelec: z korunovačních oděvů vyrobí rohože do koupelny a zapomenou zavřít kohoutek.
  • Kozoroh: neustále zhasínají světla, nikdo vás pořádně nevidí.
  • Vodnář: bystré mozky, až nastane čas splácení účtů, přechytračí vás.
  • Ryby: příjemně patolízalské, ale v přítomnosti vývrtek se na ně nedá spolehnout.

Volno - temná stránka zábavy

Všude, kde není Slunce, jste nesnesitelní. Vyhýbejte se místům, která předčí vaší slávu ( Řím, Tádž Mahal, Grand Canyon a pod.) Nejezděte pod stan - vy potřebujete hotel a fén. Nejezděte sami, mohli by jste se domnívat, že neexistujete. Uklidní vás místo plné podlézavých lidí.

  Pekelná dovolená

Adrenalin s Blíženci a Střelci - poničíte si vlasy.

  Dovolená daleko od davů s Vodnářem a Štírem. Neměli by jste na koho dělat dojem.

  Kempování u rybníka se skrblickou Pannou a Kozorohem.

  Předpokládejme, že vás s 11-ti dalšími z každého znamení, vysadili na pustém ostrově. Koho by jste se zbavili nejdříve? Takže, určitě si musíte zvolit obdivovatele. Museli by jste se zbavit Blíženců (nerespektují vaše vůdcovství), Střelce (myslí si, že to ví lépe), Berana (chce vás zabít a převzít moc), Panny (kritizuje všechny vaše kroky) a Býka (sní všechno jídlo).

 

Síň hanby

  • Napoleon Bonaparte: Začal jako korsická nicka a vydrápal se až na vrchol. Opravdu měl plán na ovládnutí světa.
  • Benito Mussolini: Vůdce fašistické strany v Itálii. Nakonec ho zavraždili vlastní krajané.
  • Fidel Castro: Staromódní král Kuby. Co je na tom špatného? Vládne z boží (marxistické vůle).
  • Madonna: Superstar, královna džungle showbyznysu.

 VÍCE ZDE: http://internetweek.cz/kategorie/temny-horoskop